Kdo je AnnieCZE?

Ahoj! Já jsem Annie, ale spawnula jsem se jako Anna někam do severních Čech. Vyrůstala jsem v devadesátkách, takže vím, co je to za pakárnu, když musíte přetáčet kazety tužkami.

Po nějakých 18ti letech, kdy se mě pořád někdo pokoušel vzdělávat jsem se rozhodla, že jim to vrátím na dětech, takže jsem šla do školství. Nějak jsem se omylem dostala k tvorbě dabingu, psaní scénářů a publicistice, asi stejně, jako jsem se omylem dostala do improvizačního divadla, debatní ligy nebo třeba ke streamování. Ráda píšu, maluju, zpívám – zkrátka ráda si hraju a tvořím. Co se týče hudebních nástrojů – jsem profesionální hráčka na triangl už od školky. Snažili se mě přecvičit na dřívka, ale já jsem se nedala! Ve volném čase trénuju hod bačkorou na vypínač světla, protože jsem pevně přesvědčená, že tenhle skill se v zombie apokalypse může hodit.

Moje aktivity:

2022 – dosud: autorské publikace, časopis ITčko, nakladatelství Forum

2022 – dosud: redaktorka, communications manager portálu Syfymag.cz

2021 – dosud: aktivní na Twitchi – streamování

2021 – dosud: projekt Roleplay svět CZ/SK (FB stránka, Discord), který má pomáhat rozšířit povědomí o fenoménu Roleplay ve hrách

2016 – dosud (ne moc aktivní): šéfredaktorka fanpage portálu o hře The Elder Scrolls Online (www.elderscrolls-online.tiscali.cz)

2014 – dosud: facebooková stránka Hrajeme s Annie, která se zaměřuje na sdílení free her a giveaways

2014 – 2016: vedení největšího Minecraftového CZ/SK serveru s minihrami – Survival Games – komunitní eventy, správa sociálních sítí, e-mail, support (+ spolupráce s YouTubery, např. Gejmr, Jirka Král, MenT, Pedro, GoGo a další)

2011 – 2014: spolupráce s FiolaSoft studiem – týdenní televizní pořady „Indian“ (pořad o počítačových a konzolových hrách) a „Filmové novinky“ vysílané celostátně na TV Pětka a TV Relax (především dabing, novinky, recenze, správa sociálních sítí, ale také živé přenosy, práce s komunitou, soutěže, přednášky na herních festivalech, reklama atp.), internetový pořad Simosvět (o hrách The Sims a SimCity; scénář, dabing, komunitní lídr)

2011 -2014 : portál Zing.cz – pravidelné publikování článků z oblasti herní žurnalistiky (v souvislosti s pořadem Indian a komunitními akcemi, reporty z herních festivalů, zpravodajství v době konání hlavních videoherních konferencí – E3, Gamescom)

2010 – 2011: recenzentka knih pro portál FantasyObchod.cz

2007 – 2011: aktivní člen Asociace debatních klubů ČR (ADK ČR)

2006 – 2008: divadlo Improvizace, Improliga

Videoherní ,,srdcovky“

The Witcher

The Elder Scrolls

Oblíbené hry:

Preferuju hry, kde si můžu dělat, co chci. Baví mě survival a kreativní hry. Také mám slabost pro hry s dobrým příběhem.

AMONG US
ARK SURVIVAL EVOLVED
CONAN EXILES
DAYZ
DnD RPG hry typu ,,Dračák“
DON’T STARVE TOGETHER
ELDER SCROLLS ONLINE
GOLF WITH YOUR FRIENDS
LEFT 4 DEAD 2
LIFE IS FEUDAL
MINECRAFT
OVERWATCH
RED DEAD REDEMPTION (REDM)
RUST
SEA OF THIEVES
7 DAYS TO DIE

  • Momentálně BETA testuju: Elyon
  • Dále mám ráda: Cooking simulátor, Trine série, Mafia (1,2), Mario, The Escapist 2, Keep Talking And Nobody Explodes, Chuzzle, Starbound, Trove, Little Inferno, The Neverhoode, Saints Row IV., GTA V., Lego hry, Portal (1,2), Alan Wake, Bioshock série, A Way Out, Mass Effect (hlavně 2 a 3), Battlefield 1, Halo série, Stanley’s Parrable a mnoho dalších
  • Z dětství si na vždy pamatuji: Nový Robinson, Tomíkovo podmořské dobrodružství, Gordiho Filmové dobrodružství,  Wolfenstein (3D, Return To Castle), The Sims, Captain Claw a mnoho videoher z cardridge systémů (Duck Hunt, Monsters, Mario…)
  • Hrála jsem, ale nezaujalo mě: Assassin’s creed série, Borderlands (1,2), Fear 3, PayDay 2, LoLko, Dota a mnoho dalších ne tak známých
  • Nejhorší hra: Barbie a 12 tančících princezen
  • To-Play list aneb na co mám ještě zálusk: Kingdome Come, Unravel, Fallout 4, Deus Ex, Middle-earth (Shadow of Mordor; Shadow of War), Hitman, Metro2033

Kdy streamuju?

Streamy plánuju jen pár dní předem a změny edituji, jakmile vím, že se to změní.

Chcete si přidat tento kalendář mezi své kalendáře? Stačí kliknout tady.

Kde streamuju?

Na Twitchi mě najdete jako AnnieCZE: https://www.twitch.tv/anniecze

AnnieCZE Autor článku:

Napište první komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..